Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artista americană Zola Jesus, concert în premieră, la București

Songkick
Zola Jesus

Artista americană Zola Jesus, una dintre cele mai interesante prezențe pe scena dark wave, concertează pentru prima dată la București, joi, după ora 21.00, în Control Club, în cadrul turneului de promovare a noului său album, "Okovi", arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Nika Roza Danilova cântă sub pseudonimul Zola Jesus din 2008 și are la activ cinci albume de studio. Sound-ul muzicienei de origine rusă combină elemente electronice, industrial, goth, dar și influențe din muzica clasică.

Cu versurile sale sumbre și imaginea de prințesă goth, Zola Jesus a atras comparații cu Lisa Gerrard (Dead Can Dance), Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), dar și cu Joy Division și Kate Bush.

Pentru a lucra la cel mai recent album, "Okovi" (Sacred Bones Records, 2017), Nika Danilova s-a retras în pădurile Wisconsin-ului natal, compunând alături de producătorul Alex DeGroot, membru de bază al trupei sale live, 11 piese cu o puternică linie electronică și un sound greu, întunecat, o meditație profundă despre pierdere și reconciliere.

"«Okovi» este inspirat de întoarcerea la propriile rădăcini și de câteva traume personale. Numele albumului este un cuvânt slav ce semnifică lanțuri, cătușe. Cu toții suntem încătușați de ceva - de viață, de moarte, de corpurile și mințile noastre, de boli sau de alți oameni", spune Danilova. "Acest disc este un instantaneu extrem de personal despre pierdere, reconciliere, dar și despre lanțurile care ne țin legați de legile neiertătoare ale naturii".

Biletele pentru acest concert costă 50 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.