Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artistul Banksy a confirmat că el este autorul unei mari picturi murale care a apărut în nordul Londrei / FOTO

instagram.com
BANSKY

Artistul Banksy a confirmat că el este autorul unei mari picturi murale verzi reprezentând un copac, cu evidente accente ecologice, care a apărut în nordul Londrei în weekend, potrivit news.ro.

Locuitorii au declarat că s-au trezit duminică cu o pictură masivă pe partea laterală a unui bloc de locuinţe de pe Hornsey Road, în apropiere de Finsbury Park.

Pest Control, organismul oficial care autentifică lucrările lui Banksy, a confirmat pentru Sky News că tabloul este într-adevăr ultima creaţie a lui Banksy.

Artistul - care îşi împărtăşeşte lucrările pe Instagram - a postat, luni, pe pagina sa oficială, o fotografie a locului, arătând peretele înainte şi după ce lucrarea a fost finalizată.

Pictura de mari dimensiuni este o formă cu efect de stropire verde, pictată în spatele unui copac tăiat - dând impresia că adaugă un halou de frunze şi frunziş la ramurile goale.

Vopseaua verde se scurge până la podea, unde figura unei fete tinere pictate cu un şablon în verde şi negru se uită la lucrare. Ea pare să ţină în mână un pulverizator sub presiune.

Nuanţa de vopsea verde aprins folosită se potriveşte cu cea a mărcii Consiliului Islington şi, de asemenea, pare să fie un semn de la Ziua Sfântului Patrick, care a avut loc duminică, 17 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.