Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artur Petrosyan, selecţioner Armenia: Am făcut multe schimbări în ultimul timp şi am încredere că vom obţine un rezultat bun

ilfovsport.ro
minge fotbal

Selecţionerul Armeniei, Artur Petrosyan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în ultima perioadă a făcut multe schimbări şi este încrezător că echipa sa va obţine un rezultat bun în meciul cu România. "Echipa României ca un întreg este cel mai periculos adversar al nostru, nu un jucător anume. Am încredere că vom face un joc bun mâine, că vom obţine un rezultat bun. Am făcut multe schimbări în ultimul timp şi sunt încrezător. Nu mă aşteptam să avem acelaşi număr de puncte cu România în acest moment. Obiectivul nostru nu a fost să ne calificăm la CM, ci să ne dezvoltăm pas cu pas. Cred că jucătorii sunt pregătiţi sută la sută şi va fi un meci interesant", a spus Petrosyan.

El a precizat că niciun jucător din naţionala României nu este de nivelul lui Henrikh Mkhitaryan. "Nu cred că România are un jucător de nivelul lui Mkhitaryan. Cunosc foarte bine jucătorii români, sunt jucători cu potenţial, dar nu cred că se ridică vreunul la valoarea lui în acest moment", a adăugat tehnicianul. Fundaşul Hovhannes Hambardzumyan este şi el încrezător înaintea confruntării cu naţionala României: "Atmosfera în cadrul echipei este foarte bună şi ne aşteptăm la un rezultat bun mâine. România are un joc bun ca echipă şi apreciez jocul lor ca întreg", conform news.ro.

Naţionala României va întâlni selecţionata Armeniei, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.