Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma este obligată să câștige următorul meci, consideră antrenorul Eusebio Di Francesco

indianexpress.com
eusebio di francesco

AS Roma nu trece prin cea mai bună formă, iar publicațiile din Italia precizează că scaunul tehnicianului Eusebio Di Francesco se clatină.

În ultimul meci din campionat, în deplasare, echipa giallorossa a pierdut cu 2-0 în fața formației Bologna, iar clubul din capitala Italiei a luat o decizie drastică în ceea ce îi privește pe jucătorii Romei, informează mediafax

"Am luat această decizie (n.red. - echipa a rămas de duminică seara, 23 septembrie, în cantonament) împreună cu cei din conducerea clubului, pentru că am vrut să discutăm imediat despre mai multe aspecte", a precizat Di Francesco în conferința de presă, susținută înaintea meciului de miercuri, 26 septembrie, de pe Olimpico, în fața celor de la Frosinone.

"Răspunsurile le vom aveam mâine (n.red. - miercuri, 26 septembrie). Va fi o partidă asemănătoare cu cea de duminică din punct de vedere tactic. Vom juca acasă și suntem obligați să câștigăm acest meci", a mai spus antrenorul italian, care va fi pus sub observație.

AS Roma va avea un meci greu sâmbătă, 29 septembrie, atunci când va fi derby-ul cu Lazio.

AS Roma este pe locul 14 cu cinci puncte adunate în urma a cinci partide jucate. Frosinone, pe penultimul loc în clasament, are un singur punct, în timp ce Lazio este pe locul 5 cu nouă puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.