Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa arată incompetența: A fost nevoie de criticile lui Sorin Cîmpeanu pentru ca elevii să revină la școlile dintr-o localitate de lângă București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Școlile din Afumați - Ilfov revin de marți la prezența fizică, după ce Sorin Cîmpeanu a acuzat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov că a încălcat flagrant un ordin.

O ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a avut loc luni.

Citește și: Cîmpeanu face acuzațiii grave la adresa CJSU Ilfov, după închiderea școlilor din Afumați. Ministrul întoarce decizia

Comitetul a decis că de marți la participarea zilnică, cu prezență fizică, a tuturor preșcolarilor și elevilor din: Școala Gimnazială nr. 1 Afumați, Școala Primară nr. 2 Afumați, Școala Primară nr. 3 Afumați, Grădinița nr. 1 Afumați și Grădinița cu program prelungit nr. 4.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a acuzat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov că a încălcat flagrant un ordin, după ce a decis închiderea unor școli din Afumați.

Citește și: Situația e tot mai gravă în jurul Capitalei - Una dintre 'comunele dormitor' a ajuns la incidență de peste 6/1000

Sorin Cîmpeanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că decizia de închidere a unor școli din Afumați reprezintă „o încălcare flagrantă a ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății”.

Ministrul spunea că scenariul în baza căruia funcționează școala se stabilește în funcție de rata de infectare de vineri.

Duminică, incidența cazuri de COVID în Afumați era de 6,05 la mie, iar luni 5,94.

Citește și: Revin restricțiile în opt localități din Ilfov: incidența e de peste 3/1000 locuitori .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.