Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa ceva nu s-a mai întâmplat la niciun mall din România: scenele incredibile în care a fost protagonist un paznic

national.ro
tuica alcool

Paznicul unui mall din Ploieşti a fost amendat şi riscă să fie cercetat penal după ce a căzut şi s-a lovi la cap, în timp ce se era beat la locul de muncă. Poliţia a aflat despre acest caz după ce o femeie a sunat la 112, crezând că bărbatului i s-a făcut rău. xO femeie a sunat la 112, duminică, anunţând că unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut în incinta unui mall din Ploieşti. Poliţiştii trimişi la faţa locului au constatat că unul dintre paznicii centrului comercial s-a împiedicat şi s-a lovit la cap, în condiţiile în care testul de alcoolemie a indicat în cazul lui, 1,5 la mie alcool pur în aerul respirat, scrie News.ro.

 

„La data de 21 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că un angajat al unui centru comercial din municipiul Ploieşti s-ar fi lovit în timp ce se afla la locul de muncă. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând faptul că bărbatul în vârstă de 44 de ani, în calitate de agent de pază s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut, lovindu-se în zona capului”, informează, luni, Poliţia judeţeană Prahova.

Poliţiştii l-au testat pe bărbat, în condiţiile în care respiraţia lui mirosea a alcool şi au constatat o alcoolemie de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv el a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. În plus, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, deocamdată cercetările fiind făcute in rem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.