Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASALTUL asupra bugetarilor continuă: Orban vrea VERIFICAREA la sânge a activității, prin sisteme noi de evaluare

bugetari

Este oficial - Funcționarii care au avansat până la cel mai înalt grad, iar mai apoi nu își fac treaba ca la carte, vor fi trași la răspundere, promite Ludovic Orban. Premierul spune că în alte țări sistemele de evaluare ale funcționarilor publici sunt verificați la sânge și nu ajung să promoveze decât după mulți ani de activitate.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

"Am garantat readucerea competenței și a meritocrației. Încă suntem în faza de curățare  a instituțiilor publice. Prima  fază a fost interzicerea detașărilor, a doua a fost interzicerea cumulului pensiei cu salariul. Aici am încredere în CCR. Obiectivul cel mai mare pe care îl avem este ca ocuparea funcțiilor să se facă prin concursuri și să îmbunătățim condițiile de participare. Noi avem doua trei etape în cariera funcționarilor publici. În alte sisteme sunt nouă etape. La noi e varză cariera funcționarulu, sistemul de evaluare. Sistemele de evaluare sunt niște tone de hârtii în care nu se mai uită nimeni după ce este evaluat ce face acel funcționar public", a declarat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.