Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asasinarea Dariei Dughina: Kremlinul salută opinia SUA că Ucraina ar fi fost implicată

defenseromania.ro
Dughin

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat joi că serviciile de informaţii ruseşti au susţinut întotdeauna că Ucraina este în spatele asasinării din august a Dariei Dughina, aşa că este un lucru pozitiv că SUA par să împărtăşească această evaluare, potrivit Agerpres.

Întrebat despre articolul din New York Times potrivit căruia oficiali americani cred că Ucraina este în spatele atacului, Dmitri Peskov le-a spus jurnaliştilor că este un lucru "pozitiv" că SUA par să fie de acord cu Moscova în privinţa presupusei implicări a Ucrainei în asasinat.

Kievul a respins joi acuzaţiile că ar fi fost implicat în atacul soldat cu asasinarea Dariei Dughina, fiica proeminentului ideolog rus de extremă dreaptă şi aliat al preşedintelui Vladimir Putin, Aleksandr Dughin.

Agenţiile de informaţii americane au ajuns la concluzia că Ucraina este responsabilă pentru asasinarea fiicei proeminentului ideolog rus de extremă dreaptă şi aliat al preşedintelui Vladimir Putin, Aleksandr Dughin, în august, la periferia Moscovei, un element al unei campanii secrete despre care oficiali americani îşi exprimă temeri că ar putea extinde conflictul, notează miercuri The New York Times (NYT) şi The Wall Street Journal (WSJ).

Ucraina a dezminţit orice implicare în uciderea lui Dughina, care de la moartea sa a fost prezentată drept martir de politicieni pro-Kremlin şi de televiziunea de stat, unde apărea adesea în calitate de comentator în favoarea războiului cu Ucraina, aminteşte Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.