Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asasinat în stil mafiot în Rusia: un om de afaceri a fost împușcat mortal

AJC.com
foc de arma, pistol

Antreprenorul și deputatul municipal Alexander Petrov, tatăl fostului pilot de Formula 1 Vitaly Petrov, a murit după ce a fost împușcat de o persoană necunoscută, relatează publicația Izvestia, citând surse din anchetă.

Alexander Petrov a fost împușcat sâmbătă în satul Velikoye, districtul Vyborgsky, în jurul orei 18:00, în acest moment fiind stabilite detaliile despre crimă de către anchetatori. Criminalul este căutat de poliție.

Citește și: Evreii, REVOLTAȚI că obiectele lui Hitler au fost vândute la o licitație cu 190.000 de euro: 'Contribuie la legitimarea unei culturi a entuziaştilor'

Serviciul de presă al Comitetului de investigație pentru regiunea Leningrad a declarat că un grup de anchetă aflat sub conducerea șefului departamentului de investigații a plecat la fața locului.

Pilotul Vitaly Petrov nu a comentat incidentul.

Potrivit Channel Five, Alexander Petrov a fost un om de afaceri celebru, ales de mai multe ori în consiliul orașului Vyborg.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Deține mai multe întreprinderi mari, în plus, a fost coproprietar al șantierului naval Vyborg OJSC și al companiei Vyborg Fuel Company CJSC. Pe 22 septembrie, Petrov a împlinit 61 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.