Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase bărbați au fost arestați pentru furt de motorină

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani, toţi din comuna Suplacu de Barcău, sunt cercetaţi penal pentru furt, după ce ar fi sustras, în noaptea de 13 spre 14 martie, peste 250 de litri de motorină din două autoutilitare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj transmite luni, într-o informare de presă, că cei şase bărbaţi din judeţul Bihor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, au fost identificaţi de poliţişti vineri, 24 martie, conform Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Marca îi bănuiesc pe aceştia că, în noaptea de 13 spre 14 martie, ar fi sustras 257 de litri de motorină din două autoutilitare aparţinând unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, parcate pe raza localităţii sălăjene Porţ, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.800 de lei", se arată în informarea menţionată.

Poliţiştii Postului de Poliţie Marca au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor şase bărbaţi şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.