Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase dintre românii de pe nava Diamond Princess revin în România

www.gettyimages.com
vas croaziera coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunță faptul că șase dintre românii aflați pe nava Diamond Princess, afectată de un focar de coronavirus, și-au exprimat dorința de a reveni în România. De asemenea, cei doi români testați pozitiv cu COVID-19 se află în stare bună.

Citește și: Dana Budeanu desfiinţează strategia PSD: 'Ok, politica e curvă. Bă, da' nu se mai poate. Asta e o mizerie care vă va îngropa' (VIDEO)

”În continuarea informațiilor cu privire la situația cetățenilor români aflați pe vasul de croazieră Diamond Princess, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări:

Prin intermediul mecanismului european de protecție civilă, în cursul zilei de astăzi, o aeronavă italiană va asigura transferul unui grup de cetățeni europeni care se află pe vasul Diamond Princess către Uniunea Europeană.

Până la acest moment, 6 cetățeni români (2 pasageri și 4 membri ai echipajului) și-au exprimat dorința de a reveni în țară. În prezent, procedurile de testare suplimentară a cetățenilor europeni care vor fi îmbarcați sunt în curs de derulare.

Ambasada României la Tokyo este în contact atât cu cei șase cetățeni români pentru facilitarea demersurilor în vederea transferului, cât și cu ceilalți cetățeni români care se află în continuare pe vas.

Starea de sănătate a celor doi cetățeni români internați în urma testării pozitive cu COVID-19 este în continuare bună.”, arată MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.