Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASE: Examen de admitere la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică - Facultatea de Drept

ASE
Academia de Studii Economice

ASE: Examen de admitere la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică - Facultatea de Drept

Academia de Studii Economice din Bucureşti a publicat pe site-ul instituţiei Regulamentul de Admitere 2024 la programele de licenţă pentru anul universitar 2024-2025, elementul de noutate constând în introducerea examenului scris la programele de licenţă organizate de două dintre facultăţi - Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi Facultatea de Drept.

Înscrierile la concursul de admitere la programele universitare de licenţă vor avea loc în perioada 12 - 19 iulie 2024, candidaţii putând opta pentru unul sau mai multe dintre cele 35 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană - 25 de programe pentru forma de învăţământ cu frecvenţă şi 10 programe pentru formele de învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă, transmite ASE.

La Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică admiterea se va face pe baza unui examen scris ce constă într-un test grilă la disciplina Matematică, iar la Facultatea de Drept admiterea se va face pe baza unui examen scris ce constă într-un test grilă la disciplinele Limba română şi Economie.

Detalii despre concursul de Admitere 2024 la toate cele 12 facultăţi care organizează programe universitare de licenţă se regăsesc pe site-ul instituţional, pagina dedicată admiterii.

Cu o tradiţie de excelenţă academică de peste 110 ani, ASE ocupă, pentru a cincea oară consecutiv, locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediţia 2024, iar clasamentul QS Europe University Rankings 2024 evidenţiază gradul de atractivitate în rândul angajatorilor. 86% dintre absolvenţii ASE îşi găsesc de lucru în primele şase luni de la terminarea facultăţii în domeniul studiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.