Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase persoane au fost arestat preventiv în urma perchezițiilor DIICOT Bacău

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Şase persoane au fost arestate preventiv pentru 30 zile iar una este arestată la domiciliu, în urma percheziţiilor DIICOT Bacău realizate pe linia combaterii traficului de droguri.

Potrivit IPJ Bacău, în urma celor opt percheziţii domiciliare au fost depistate aproximativ 150 grame de canabis, 75 de grame rezină de canabis, 2 grame de amfetamină, 7 dispozitive de tip grinder, 5 cântare de mare precizie şi alte obiecte şi dispozitive folosite la prepararea, porţionarea şi administrarea drogurilor, conform Mediafax.

"Totodată, au fost descoperite mai multe telefoane mobile, aproximativ 8.000 lei şi peste 1.000 euro, despre care există bănuiala că ar fi provenit din vânzarea drogurilor", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.