Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase persoane au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în Galați

radiofrance.fr
accident

Șase persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce un autocar a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs miercuri pe o șosea din nordul județului Galați. Polițiștii au început o anchetă, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe DJ242E, în apropierea orașului Berești. Șase persoane au fost rănite după ce șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a lovit violent de un cap de pod.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar și remorcă, pe drumul mai sus menționat, și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.În urma impactului, 6 pasageri aflați în autocar, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru investigații medicale”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Șoferul autocarului a fost testat cu etilotestul și a rezultat că nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.