Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase zboruri suplimentare pe ruta București - Timișoara și retur

Shutterstock
Aeronava RYAN AIR

Șase zboruri suplimentare București – Timișoara și retur vor fi introduse, începând de duminică, odată cu trecerea Aeroportului Internațional Timișoara la orarul de iarnă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, instituția va trece la orarul de iarnă începând de duminică, 28 octombrie. Astfel, companiile aeriene fac modificări și în orarul de zbor, cea mai importantă fiind introducerea a șase zboruri suplimentare București - Timișoara și retur.

“Compania aeriană Ryanair introduce patru noi zboruri spre și dinspre capitală, iar compania aeriană Tarom – două zboruri suplimentare. În total, începând cu săptămâna viitoare vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre și dinspre București Otopeni, cu o frecvență între cinci zboruri pe zi (sâmbătă și duminică) și opt zboruri pe zi (miercuri)”, a arătat Aeroportul Internațional Timișoara.

De asemenea, potrivit reprezentanților instituției, compania Tarom a păstrat și în orarul de iarnă cursele noi spre/dinspre Iași, Chișinău și Stuttgard. Totodată, compania Ryanair va oferi în continuare cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa – curse zilnice spre Frankfurt am Main și Munchen. Compania aeriană Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Bergamo, Londra, Roma, Memmingen, Dortmund, Bologna, Tel Aviv, Valencia, Treviso, Madrid, Paris, Frankfurt Hahn, Barcelona, Bruxelles și Bari.

“În medie, 256 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână. La acestea se adaugă alte 42 de curse săptămânale de marfă spre sau dinspre Koln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nurnberg, Erfurt și Munchen”, a mai informat Aeroportul Internațional Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.