Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASEDIU pe pagina lui Klaus Iohannis: miile de mesaje care i-au atras atenția președintelui

aktual24.ro
iohannis suparat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va da premierul celor de la PSD și a desemnat-o pe Viorica Dăncilă. Totodată, președintele arată că a fost atent la toate discuțiile din spațiul public și de pe rețelele de socializare.

Citește și: Klaus Iohannis a ACCEPTAT propunerea PSD de premier, Viorica Dăncilă

”Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de desemnarea noului premier. Am ascultat opiniile politicieilor. Am ascultat și opiniile oamenilor simpli, să citesc mesajele de pe rețelele de socializare. Sunt multe opinii, sunt multe argumente. Legate de politica partidelor, de politica internă, de politica externă și de securitatea României. Am ascultat și am citit cu atenție toate aceste opinii și argumente și le-am cântărit. Ce fel de decizie e aceasta pe care trebuie să o iau? Trebuie să fie conformă cu Constituția și cu deciziile CCR în materie de desemnare”, a spus Klaus Iohannis.

Pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a fost un adevărat asediu la adresa președintelui. La ora redactării acestei știri, postarea de ieri în care sugera că va da premierul celor de la PSD a stârnit un val neașteptat de mare de comentarii, peste 3700 de oameni adresându-i mesaje președintelui.

Majoritatea mesajelor aveau același subiect: oamenii îi cereau președintelui să forțeze anticipatele și să nu o desemneze pe Viorica Dăncilă pentru funcția de premier.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.