Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF a aprobat majorarea capitalului social al BRD Pensii cu 26,6 milioane lei, până la 62,57 milioane lei

brd.ro
brd

BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private şi-a majorat capitalul social cu 26,6 milioane de lei, până la valoarea de 62,57 milioane de lei, potrivit autorizării primite, marţi, din partea Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Înainte de majorare, BRD Pensii avea un capital social de 35,97 milioane lei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide .

Conform Autorităţii, în cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost aprobată numirea lui Piers Benedict Walton în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Allianz-Ţiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA.

Totodată, Consiliul ASF a aprobat modificările Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Bursei de Valori Bucureşti SA şi înregistrarea BVB în calitate de administrator de indici de referinţă nesemnificativi, precum şi aprobarea prospectului UE pentru creştere în vederea majorării capitalului social al societăţii Avioane Craiova SA Dolj.

ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/ 2012 aprobată prin Legea 113/ 2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.