Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF, luată la întrebări în Senat după prăbușirea City Insurance: 'Încercăm să aflăm cum a fost posibilă prăbușirea companiei'

rfi.ro
parlament romania

Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară - ASF este așteptată miercuri pentru o primă discuție în Comisia Economică a Senatului despre prăbușirea companiei City Insurance, anunță președintele comisiei parlamentare, Silvia Dinică.

„Mâine (miercuri - n.r.) am invitat conducerea Au­to­rității de Supraveghere Financiară - ASF la o primă discuție în Comisia Economică a Senatului. Alături de colegii mei, încercăm să aflăm cum a fost posibilă prăbușirea companiei City Insurance”, anunță președintele Comisiei economice, industrii și servicii din Senat, Silvia Dinică, informează Mediafax.

Săptămâna trecută, Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență.

Compania care intră în faliment era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA având aproximativ trei milioane de clienți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.