Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF salută venirea grupului franco-elvețian pentru preluarea City Insurance

ASF

Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară  a declarat că va oferi tot sprijinul pentru  preluarea  Societății de Asigurare Reasigurare City Insurance de către noii investitori. Declarația a fost făcută în timpul unei întâlniri cu dr. Max Roessler și reprezentanții Berlin London Holding AG, informează un comunicat de presă al ASF.

Președintele ASF a salutat intrarea pe piața asigurărilor din România a unui nou investitor puternic și a subliniat, în cadrul discuțiilor, evoluțiile pozitive și sustenabile pe care acest sector le-a înregistrat în ultimii ani.

Șeful ANCOM, Cătălin Marinescu, a DEMISIONAT

City Insurance este o companie ce deține o cotă de piață de circa 9%, cu un portofoliu solid, mai ales în ceea ce privește polițele auto obligatorii și care se poate dovedi o investiție foarte bună pentru următorii ani, arată comunicatul ASF.

ALERTĂ - Colonel SPP, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Cine este Max Rossler

Cu o carieră bancară și investițională impresionantă, Dr. Max Roessler deține un portofoliu substanțial de active în mai multe societăți elvețiene. Este acționar principal în compania de construcții Implenia, deține participații importante în compania de mașini unelte Starrang Group, ca și în companii de servicii financiare, inclusiv în societăți de asigurare înregistrate în Europa. A deținut/deține diferite poziții de management în diferite companii (ex. Rossaco Consulting AG, Global Care AG, Marowag AG, Parmino Holding AG, SunVesta Holding AG, Dominick Company AG).

Dr. Max Roessler este profesor, absolvent al Universității Harvard și al Facultății Tehnice a Confederației Helvetice din Zurich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.