Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ashleigh Barty și pe Rafael Nadal, desemnați Campionii Mondiali ai anului 2019, de Federația Internațională de Tenis

ATP
nadal

Federația Internațională de Tenis i-a desemnat, joi, pe Ashleigh Barty și pe Rafael Nadal, Campionii Mondiali ai anului 2019, potrivit Mediafax.

Barty este prima jucătoare de tenis din Australia numită Campioană Mondială ITF. Barty a câștigat primul titlu de Mare Șlem la Roland Garros, când a învins-o pe Vondrousova, cu scorul de 6-1, 6-3. De asemenea, australianca a câștigat Turneul Campioanelor învingând-o pe Elina Svitolina, cu 6-4, 6-3.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

”Mă simt onorată să fiu numită Campioana Mondială ITF a acestui an. 2019 a fost un an incredibil. Am câștigat Roland Garros și am ajuns în finala Fed Cup. Sunt mândră de mine și de echipa mea pentru ce am realizat și abia aștept să înceapă sezonul din 2020”, a declarat Barty potrivit WTA Tennis.

Rafael Nadal, desemnat pentru a patra oară Campion Mondial ITF, a declarat: ”Sunt foarte fericit că am fost numit Campion Mondial ITF. Să închei sezonul pe locul 1 în clasamentul ATP pentru a cincea oară și să câștig alte două turnee de Mare Șlem în acest an este ceva ce nu credeam că este posibil în urmă cu câțiva ani. Și ca un final perfect, a fost ceva special să câștig Cupa Davis. Îi mulțumesc echipei mele că a fost lângă mine în tot acest timp”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.