Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asigurări pentru Viorica Dăncilă, din partea unui important lider PSD: 'Nu o să pice, bazându-ne pe voturi. Vom avea voturile să trecem Guvernul prin Parlament'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, susține că social-democrații vor avea avea voturile să treacă Guvernul prin Parlament.

Ionel Arsene a declarat, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, că Guvernul nu va pica și că se bazează pe voturi când spune acest lucru.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

”Noi zicem că nu o să pice, bazându-ne pe voturi. Vom avea voturile să trecem Guvernul prin Parlament. Vom negocia cu toată lumea.”, a declarat acesta.

Întrebat, de asemenea, dacă PSD este dispus să dea șefia Senatului celor de la ALDE, Arsene a răspuns „totul este negociabil”.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

CEx al PSD se reunește, sâmbătă, la Mamaia. Viorica Dăncilă a afirmat că va fi făcută o analiză a portofoliilor din Guvern și a pașilor următori ai partidului, în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunțat că respinge integral remanierea și cere vot de confirmare în Parlament.

Reuniunea Comitetului Executiv al PSD va fi urmată de cea a grupurilor parlamentare ale PSD, de la ora 15.00, tot la Mamaia.

Citește și: Cozmin Gușă îl atacă pe Alexandru Cumpănașu! Reacție cu privire la candidatura la prezidențiale

Președintele PSD a spus că Guvernul are legitimitate politică, adăugând că nu va demisiona din funcția de premier. Ea a precizat că numai în cazul în care moțiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, atunci social-democrații vor trebui să treacă în opoziție.

Un alt subiect de discuție va fi propunerea PSD pentru șefia Senatului, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. O decizie este posibil să fie luată, în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în prima zi a sesiunii parlamentare va demisiona oficial din funcția de președinte al Senatului.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Social-democrații au ca posibile variante pentru șefia Senatului pe Cristian Dumitrescu sau Ecaterina Andronescu, au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.