Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistent OBSEDAT sexual de mămici: le agresa chiar pe patul de spital; Poliția a deschis o anchetă

medo.ro
Medic de familie

Poliția Timiș anunță că a început cercetări după ce au apărut informații că un asistent ar agresa sexual mame în Spitalul de Copii din Timișoara. „În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de Copii din Timișoara”, polițiștii din Timișoara anunță că s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, informează Mediafax.

Polițiștii fac cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru stabilirea situației de fapt și luării de măsuri legale.

„Libertatea” a scris că trei mame au depus plângeri împotriva unui asistent, acuzându-l de abuzuri sexuale. Mamele susțineau că asistentul fie le-a atins, fie a mers după ele la baie, fie se așeza cu ele în pat. Mai mult, conform „Libertatea”, asistentul le căuta pe mămici în baza de date informatică a spitalului, le lua adresele și numerele de telefon, dar le căuta și pe Facebook și le scria mesaje.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Conform aceleiași surse, managerul spitalului, dr. Ovidiu Adam, a recunoscut plângerile și a spus că asistentul a fost retrogradat la funcţia de îngrijitor de curăţenie timp de 60 de zile şi mutat pe altă secţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.