Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociație ce luptă pentru drepturile LGBT: 'Referendumul ne rupe de Europa'

Asociația Accept, ce se ocupă de apărarea și promovarea drepturilor persoanelor LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender) din Romania ca drepturi ale omului, lasează un semnal de alarmă în ceea ce privește posibilul succes al referendumului ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Astfel, reprezentanții asociației susțin că nu pot lăsa o clasă politică „imorală și coruptă” să impună o agendă „ultra-conservatoare”, iar dacă acest referendum va fi validat „ne rupe de Europa, de lumea civilizată”.

„Avem datoria să lăsăm o lume mai bună copiilor noștri. De noi depinde dacă lăsăm o clasă politică imorală și coruptă să ne țină ocupați cu demonizarea persoanelor gay, în timp ce România dispare, România moare, România pleacă din țară de foame, de frică, de lehamite.

Dacă ne pasă, stăm acasă. Dacă ne pasă, nu îi putem lasă să ne impună o agendă ultra-conservatoare, asupra tuturor familiilor care au mai rămas în România. Dacă acest referendum va fi validat, vom renunța rând pe rând la drepturile noastre cu greu câștigate – libertatea de opinie, libertate de exprimare, dreptul de a ne defini singuri familia, drepturi egale pentru femei, dreptul la sănătate.

Prin #boicot refuzăm să ne punem numele pe lista lungă a acestui referendum imoral și rușinos pentru România, care reprezintă un punct de cotitură în istoria țării noastre. Acest referendum este primul pas la nivel național care ne rupe de Europa, de lumea civilizată, de speranța că la un moment dat vom putea trăi fericiți și în România. Dacă vă pasă, stați acasă! #stauacasa #boicotreferendum”, a fost mesajul asociației pe pagina oficială de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.