Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Aberdeen Angus România a aderat la Federaţia Naţională PRO AGRO

agrointel.ro
emil dumitru pro agro

Asociaţia Aberdeen Angus România a devenit al cincisprezecelea membru al Federaţiei Naţionale PRO AGRO, reprezentativă pentru agricultură, zootehnie şi industria alimentară românească, a anunţat, miercuri, federaţia PRO AGRO, notează Agerpres.

"În plină campanie de strângere de specialişti pentru reprezentarea fermierilor români la nivelul Uniunii Europene, respectiv prin participarea la grupurile de lucru şi lucrările Copa Cogeca, organizaţie care uneşte vocile fermierilor la nivel european, această adeziune nu face decât să întărească şi să consolideze poziţia PRO AGRO la nivel naţional. Suntem convinşi că doar împreună putem reprezenta onorabil fermierii din România şi doar împreună putem să ne asigurăm că suntem auziţi de factorul decident de la nivel naţional, dar şi european. Ne bucurăm că aderarea Asociaţiei Aberdeen Angus România a fost acceptată în Federaţia Naţională PRO AGRO cu un vot exprimat în unanimitate 'pentru'. De asemenea, ne bucurăm să primim în rândurile noastre o asociaţie care are un personal a cărui medie de vârstă este sub 30 de ani, fiind convinşi că viitorul aparţine tinerilor", a declarat preşedintele PRO AGRO, Ionel Arion.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Asociaţia Aberdeen Angus România este singura asociaţie acreditată pentru conducerea registrului genealogic la rasa Aberdeen Angus în România. În cadrul asociaţiei sunt mai bine de 1.000 de membri cu peste 70.000 de capete de taurine din rasa Aberdeen Angus şi metişi cu aceasta.

PRO AGRO este o organizaţie profesională înfiinţată în anul 2012 de şi pentru producătorii români din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe, în vederea promovării, reprezentării, susţinerii şi apărării intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raporturile cu instituţiile europene, naţionale publice şi private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.