Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo: Un grup de investitori din Italia e interesat de cumpărarea clubului Dinamo București

www.gsp.ro
Dinamo

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) anunță faptul că echipa ar putea fi cumpărată de un grup de investitori din Italia. Din câte se pare, cel care gestionează tranzacția este fostul antrenor al ”câinilor”, Dario Bonetti, anunță MEDIAFAX.

În urmă cu câteva zile, s-a adus în discuție posibilitatea ca un grup de investitori din Arabia Saudită să preia clubul, dar în momentul de față nu se cunoaște stadiul negocierilor. Italienii ar fi mult mai interesați și vor să se alăture proiectului ADPD.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

„Un grup de investitori italieni de-o anvergură financiară notabilă, aşa cum o cere brandul Dinamo, pe care Dario Bonetti şi un membru fondator ADPD i-au familiarizat cu ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti pentru o parte din inimile românilor consumatori de fotbal, sunt hotărâţi să preia cârma echipei, dacă patronul actual va dovedi o serioasă disponibilitate de negociere a tranzacţiei.

Îndrăznim să afirmăm că aceasta este o reuşită notabilă a efortului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, însă, de aici nu mai putem decide noi ce va urma; dacă această oportunitate va fi irosită sau fructificată de către patron pentru binele clubului.” , se arată pe pagina de Facebook a ADPD.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulți oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care și nesiguranța actelor de la Dinamo și gravitatea problemelor legate de datorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.