Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism participă la Târgul de Turism al României

facebook.com
Targul de Turism al Romaniei 2023

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism participă la Târgul de Turism al României

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă participarea sa tradiţională la Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă 2023 (TTR 2023), eveniment ce va avea loc în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional Romexpo din Bucureşti, în perioada 9 - 12 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă.

ANAT, alături de agenţii de turism şi de tur-operatori, este parte a celui mai important eveniment de turism al României, care se desfăşoară în format fizic, oferind oportunităţi unice de întâlnire cu specialişti, parteneri şi turişti. Cu o istorie îndelungată de colaborare cu Romexpo, ANAT este partener strategic al Târgului de Turism al României încă de la prima ediţie, din aprilie 1999. ANAT va fi prezent şi cu stand (nr. 19), ca de obicei, venind în întâmpinarea membrilor şi a partenerilor.

Alături de târgul de turism de la Romexpo, există agenţii care vor organiza târguri de turism în propriile sedii, pe care le vor ţine deschise şi pe perioada weekend-ului. În plus faţă de târgul tradiţional, în această perioadă vor fi organizate, în paralel, şi târguri online de turism de către mai multe agenţii de turism. Acest format asigură turiştilor oportunitatea de a descoperi oferte speciale şi pachete turistice la preţuri reduse, chiar şi la jumătate din preţul obişnuit. Agenţiile de turism promovează, la aceste târguri virtuale, atât ofertele sărbătorilor de iarnă şi ale sezonului de iarnă, revelioane, circuite, pachete în Laponia de Crăciun, dar şi oferte de Paşte şi de Rusalii, alături de ofertele sezonului estival 2024.

Pe lângă reducerile early booking pentru sezonul estival 2024, mai multe agenţii promovează şi reduceri Black Friday sau alte oferte speciale cu ocazia târgurilor virtuale. Turiştii au la dispoziţie atât sejururile sezonului estival 2024, pe litoralul românesc, cel bulgăresc, Grecia, Turcia, Spania, Italia, Malta, Cipru, Tunisia, cât şi circuite complexe pe toate continentele, în destinaţii inedite sau exotice. Destinaţii noi pentru piaţa românească sunt Gran Canaria (insulă a arhipelagului spaniel Canare, vecină cu Tenerife) şi Faro (capitala regiunii Algarve din Portugalia). De asemenea, beneficiarii de vouchere de vacanţă vor putea achita cu voucherele de vacanţă avansuri pentru concediile din România de anul viitor.

La ora actuală, rezervările tip "înscrieri timpurii" pentru litoralul românesc, sezonul 2024, sunt în creştere cu 15% faţă de anul trecut.

Consultanţii agenţiilor vor fi disponibili pe toată perioada târgurilor online de turism în chat, via e-mail, pe Whatsapp, pe reţelele sociale Facebook şi Instagram dar şi în call-center, pentru a îndruma turiştii spre cea mai bună alege şi pentru a prelua prompt cererile de vacanţă.

La TTR 2023, agenţiile de turism şi companiile participante s-au mobilizat pentru a oferi reduceri substanţiale pentru pachetele achiziţionate pe perioada târgului. Astfel, pasionaţii de călătorie pot rezerva vacanţe de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişor 2024 sau sejururi de Paşte cu reduceri de până la 40%. De asemenea, cei care îşi doresc să-şi rezerve concediul de vară pentru anul viitor pot beneficia de reduceri de până la 50% la TTR 2023.

TTR 2023 este un eveniment dedicat atât familiilor în căutare de vacanţe all-inclusive sau de proximitate, cât şi iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinaţii exotice mai îndepărtate. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi oferte last-minute, dar şi oferte early booking cu facilităţi suplimentare.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este următorul: 09 - 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 - 18:00, respectiv 12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 - 16:00. Detalii suplimentare despre eveniment şi participanţi pot fi găsite pe site-ul oficial al târgului, www.targuldeturism.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.