Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia PlaYouth organizează Maratonul Educaţiei Alternative, în Parcul Romniceanu

bibamagazine.fr
pictura arta artist expozitie tablou pictor

Maratonul Educaţiei Alternative se va desfăşura în Parcul Romniceanu - Cotroceni pe 3 septembrie, evenimentul având şi un obiectiv caritabil - acela de a contribui la implementarea proiectului 'Biblioteca cu speranţă'.

Asociaţia PlaYouth organizează, în data de 3 septembrie, în intervalul orar 11,00 - 18,00, în Parcul Romniceanu-Cotroceni, Maratonul Educaţiei Alternative.

Pe lângă învăţarea prin joc şi artă, evenimentul are şi un obiectiv caritabil - acela de a contribui la implementarea proiectului 'Biblioteca cu speranţă', pentru copiii din zonele defavorizate, şi de a strânge, în cadrul Caravanei ABECEDAR, rechizite şcolare, ghiozdane şi materiale educaţionale pentru cei 500 de copii din zonele sărace ale Bucureştiului, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Maratonul Educaţiei este un eveniment de o zi, care se adresează copiilor de 5-14 ani şi părinţilor acestora, în cadrul căruia vor găsi 8 zone cu 36 de ateliere diferite - artă, ştiinţă, reciclare creativă, hand made, mişcare sau teatru, conform Agerpres.

''Copiii au ocazia să îşi descopere pasiunile testându-le şi să îşi facă prieteni noi, iar copiii din centrele de asistenţă socială se bucură de cea mai frumoasă zi'', precizează organizatorii.

Programul cuprinde multe activităţi creative şi educative pentru cei mici şi cei mari, începând de la modelaj în lut şi pictură cu nisip colorat până la ateliere de astronomie şi chimie distractivă.

''Biletul de participare constă într-o carte pentru biblioteca copiilor şi câteva rechizite şcolare pe care te rugăm să le aduci în ziua evenimentului'', mai transmit organizatorii.

Înscrierea se face completând formularul de la adresa: https://tinyurl.com/yrhr73sy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.