Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Pro Infranstructura dă cu ministrul Transporturilor de pământ

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este acuzat că „propagă minciuna sfruntată” de către Asociația Pro Infranstructura, care susține că este „evident” că tronsonul de 17 kilometri din Autostrada A10 Sebeș Turda promis pentru acest an „nu poate fi terminat în următoarele trei luni”.

„În data de 12.09.2019, prezent pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor Cuc a continuat să propage minciuna sfruntată că tronsonul de 17 km se va deschide în acest an.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Este evident pentru oricine (cu excepția ministrului) că autostrada nu poate fi terminată în următoarele trei luni, având în vedere că urmează perioada de toamnă cu vreme instabilă. În plus, mobilizarea constructorului este foarte slabă”, scrie, luni dimineață, Asociația Pro Infrastructura, pe pagina de Facebook.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

În aceste condiții, organizația se întreabă ironic „oare ce scuză răsuflată va mai folosi Răzvan Cuc la sfârșit de an”. În orice caz, Asociația Pro Infrastructura a mai subliniat că, potrivit propriilor monitorizări, „lucrările avansează într-un ritm foarte redus la nodurile rutiere Sebeș și Alba Iulia Nord, iar situația gropii de gunoi de pe breteaua Alba Iulia Sud încă nu este rezolvată”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.