Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASPA Bucureşti, recomandări pentru proprietarii de câini care şi-au pierdut animalele de sărbători

ASPA

Reprezentanţii ASPA Bucureşti le recomandă proprietarilor de câini care şi-au pierdut animalul în perioada sărbătorilor ca, în cazul în care acesta nu are microcip, să verifice paginile de Facebook ale adăposturilor din Bragadiru şi Mihăileşti. Fotografii cu animalele găsite în Bucureşti sunt publicate, în speranţa că vor fi recunoscute de proprietari şi recuperate.

Reprezentanţii ASPA Bucureşti au transmis, luni, recomandări pentru persoanele care şi-au pierdut câinele în perioada sărbătorilor.

”În cazul în care câinele vostru este microcipat şi înregistrat în Registrul de Evidenţă al Câinlor cu Stăpân (RECS), trebuie să-l declaraţi pierdut în RECS la orice medic veterinar, de asemenea asiguraţi-vă că datele voastre de contact, în special numărul de telefon, înregistrate în RECS, sunt de actualitate. Dacă acesta este găsit de o persoană şi dus la un cabinet veterinar sau este ridicat de echipajele ASPA, veţi putea fi contactat telefonic, după scanarea câinelui”, au arătat aceştia, într-o postare pe Facebook.

În cazul în care câinele nu este microcipat, proprietarul nu va putea fi contactat în cazul în care este găsit sau ajunge în adăposturile ASPA. Astfel, acestora li se recomandă să verifice zilnic paginile de Facebook ale adăposturilor ASPA Bragadiru şi ASPA Mihăileşti.

”Toţi câinii ridicaţi de pe domeniul public, de pe raza mun. Bucureşti, sunt fotografiaţi şi publicaţi pe facebook. Prin urmare va trebui să vă identificaţi singur câinele pierdut şi să ne contactaţi ulterior în vederea recuperării acestuia. Puteţi să publicaţi un anunţ despre pierderea câinelui, cu numărul vostru de telefon şi fotografia câinelui în grupurile de facebook, în speranţa că cineva care îl va vedea pe stradă, vă va anunţa”, au adăugat aceştia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.