Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta ar fi bomba anului: 'Ion Iliescu, arestat. E o chestiune de zile'

iliescu basescu cotidianul.ro

Asta ar fi bomba anului pe scena politică din România. Un fost şef de stat ar urma să fie arestat în următoarele zile. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Radu Moraru în direct la RTV. Totul s-ar întâmpla ca urmare a finalizării dosarului Revoluţiei din 1989.

Citeşte şi: Demisie importantă la PNL înaintea alegerilor: S-a întâmplat în oraşul lui Klaus Iohannis / VIDEO

"Din documentele de la Parchetul General, armata avea coordonări cu Ion Iliescu. Dacă el se face vinovat de acele crime, ele nu se vor prescrie niciodată. Nimeni nu s-ar da la o parte din a aresta un rechin atât de mare. Putem vorbi de prostie sau de decizii greşite ale unor comandanţi, dar totul de la nivel central fusese bine coordonat.", a spus Moraru în emisiunea "Ora de vârf" realizată de Ionela Năstase.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

"Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !", a mai spus jurnalistul pe nasul.tv.

Şi asta nu e tot. Moraru a anunţat că şi Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu sunt pe lista neagră a oamenilor legii şi urmează să fie arestaţi. "În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase. Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea. ", a mai spus Moraru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.