Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ăsta e adevăratul ȘOC: Boc îi ia locul la prezidențiale lui Cristian Diaconescu

boc basescu

Acum, în PSD se ia în calcul un nou nume. Cel al lui Emil Boc. Asta, pentru ca Traian Băsescu să poată negocia cu PNL și PDL o eventuală numire în funcția de premier în cazul în care candidatul alianței dintre liberali și democrat-liberali ar deveni președintele României

"Dacă îl schimbă pe Cristi Diaconescu, de exemplu, Băsescu și îl pune pe Boc, atunci cei de la PNL-PDL vor pupa piciorușul scump și drăguț al Băsescului instantaneu. (...) Este un scenariu din ce în ce mai vehiculat chiar și în PMP.

Traian Băsescu are nevoie de niște procente din partea candidatului de la PMP, în asemenea manieră încât să aibă toți așii în mânecă: și în ce privește fuziunea PNL-PDL și tratativele pentru formarea Guvernului și locul lui de prim-ministru, pentru că el acum nu joacă pentru locul de prim-ministru, că așa vrea el, ci își joacă libertatea, la câte lucruri a făcut el în zece ani de zile.

Trebuie să fie ceva, că dacă nu e ceva, toată gașca aia din jurul lui va începe să vorbească, deja a început să vorbească. Ăia, din ianuarie 2015 vor vorbi toți în cor și vor arăta cu degetul: 'El a fost de vină'", a ", a declarat Codrin Ștefănescu, la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.