Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ăsta e divorţul anului în România: Cum şi-a împărţit un greu averea cu fosta soţie/ PRECIZĂRI

divort

UPDATE - Precizări din partea președintelui ANRP:

Colegii de la Ziarul de Vrancea au comis o grava eroare, pe care nici măcar nu au dorit sa o îndrepte după ce le-am transmis ca au greșit. Eu și soția mea nu am divorțat. Am făcut doar o separare de bunuri matrimoniale, tocmai pentru ca activitatea mea profesionala sa nu  se mai poată răsfrânge asupra familiei. Știrea despre divorț ne afectează imaginea și copiii.”, susține George Băescu, președinte ANRP.

____

Ăsta e divorţul anului din România. Un greu dintr-o instituţie extrem de importantă i-a dat papucii soţiei şi au ajuns la partaj.

Şeful de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a divorţat de soţia sa. George Băeşu nu mai formează un cuplu cu Anca Viorica Băeşu, cei doi împărţindu-şi, anul trecut, averea, după cum reiese din declaraţia de avere completată pe 18 martie 2016 de George Băeşu. Potrivit documentului, cei doi şi-au făcut partajul în privinţa celor două terenuri deţinute în Varniţa şi în Focşani şi asupra apartamentelor din Focşani şi Bucureşti. Şeful de la Restituirea Proprietăţilor mai declară că deţine bijuterii, icoane şi ceasuri în valoare de 17.000 euro, iar în conturi are 15.000 euro şi 50.000 lei, anunţă ziaruldevrancea.ro.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

Fostul deputat PSD a ţinut să fie extrem de scrupulos în completarea documentului, în declaraţia sa de avere fiind notat şi un cont deschis în 2014, în care oficialului îi rămăseseră doar 9 lei. Acesta are în continuare de recuperat un împrumut acordat lui Cristinel Neagu, în valoare de 12.000 lei şi are acţiuni la Success Consulting SRL Focşani. George Băeşu a rămas cu 24,75% din acţiuni, în valoare de 90.000 lei, în timp ce fosta sa soţie, Anca Viorica, deţine 75% din acţiuni, în valoare de 300.000 lei.

Citeşte şi: Motivele pentru care Dacian Cioloş a demis patru miniştri: Ce le reproşează

La capitolul venituri obţinute de George Băeşu în 2015, acesta declară indemnizaţia şi sporurile de la ANRP în valoare de 100.658 lei, indemnizaţia obţinută de la Societatea Comercială Complexul Energetic Hunedoara – 15.221 lei şi pe cea de la OMV Petrom, unde Băeşu este membru în Consiliul de Supraveghere şi al Comitetului de Audit – 141.875 lei. Anca Băeşu, angajată a Ministerului Afacerilor Externe, a obţinut în 2015 salarii în valoare de 52.017 lei. Şeful ANRP mai declară venituri obţinute din transfer valori mobiliare de 1.985 lei şi dobanzi bancare de 260 euro şi 2.000 lei, mai spune sursa citată.

Citeşte şi: Comentariile PNL după ce Dacian Cioloș a demis 4 miniștri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.