Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta e MAXIMĂ! Ce face Marian Vanghelie la câteva celule de Elena Udrea: Joacă șah

marian vanghelie catuse

Oana Mizil l-a vizitat pe Marian Vanghelie în arestul Poliției Capitalei. Fostul social-democrat este arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mită.

Citește și: Când credea că doar arestul e cel mai rău lucru, Radu Mazăre e lovit iar de DNA

Oana Mizil, deputat PSD demisionar, a declarat, la ieșirea din sediul arestului că Vanghelie le-a transmis jurnaliștilor că este bine și că „face sport”.

„Face bine. E bine, face sport. Chiar v-a transmis că joacă șah și se gândește la viitor”, a spus Oana Mizil despre iubitul său, care stă la doar câteva celule distanță de Elena Udrea în Arestul Poliției București.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis pe 13 martie arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Citește și: Șapte teroriști, prinși în România: Plănuiau atacuri

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 12.03.2015, a inculpaților Marian-Daniel Vanghelie, primar al Sectorului 5 București, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani, a lui Mircea-Sorin Niculae, asociat și administrator al mai multor societăți comerciale, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de complicitate la luare de mită și spălare de bani, şi a lui Adrian Murgoci, Laurei Ciocan şi a lui Sorin Ciocan cu privire la săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și mărturie mincinoasă.

Citește și: Victor Ponta pierde un proces în instanță: Ce e OBLIGAT să facă

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.