Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ăsta necaz! Un oligarh rus se plânge că nu poate trăi cu 2.500 de lire sterline pe lună: Nu pot să scot pe nimeni la restaurant

Mihail Fridman

Viața de om bogat nu e chiar așa simplă precum credeam! Oligarhul rus Mihail Fridman, care a fost sancționat de guvernul britanic și UE din cauza invaziei ruse din Ucraina, se plânge că nu mai poate merge nicăieri și că e forțat să ducă o viață absurdă, care seamănă cu un arest la domiciliu.

Citește și: Liderii UE se pot pregăti de o nouă muștruluială: Zelenski pregătește un nou discurs LIVE, în Parlamentul Australiei

Fridman este unul dintre cei mai bogați oligarhi ruși. Dacă înainte de sancțiunile impuse de UE averea lui valora 14 miliarde de dolari, acum aceasta a ajuns la valoarea de numai 10 miliarde de dolari. O sumă fabuloasă pentru omul de rând, nu însă și pentru miliardarul care s-a plângs presei interanționale că e nevoit să trăiească cu 2.500 de lire sterline pe lună.

Fridman a susținut pentru El Pais că este o sumă foarte mică „dacă te uiți la costul vieții la Londra” și că nu este sigur că va fi suficientă „pentru a trăi o viață normală, fără excese”. "Nici măcar nu pot să scot pe nimeni la restaurant. Trebuie să mănânc acasă și sunt practic în arest la domiciliu", a declarat el pentru presa spaniolă, potrivit Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.