Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aston Villa l-a transferat pe Calum Chambers, de la Arsenal: Villa este un loc foarte interesant şi toată lumea poate vedea asta din exterior

Aston Villa Facebook
Aston Villa

Echipa engleză de fotbal Aston Villa a anunţat transferul fundaşului Calum Chambers (Arsenal), care a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu clubul din Birmingham, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Chambers, 27 ani, va pleca la Aston Villa, echipă aflată pe locul 11 în Premier League, după şapte ani şi jumătate petrecuţi în tricoul ''tunarilor'', pentru care a disputat 122 meciuri în toate competiţiile şi a contribuit la câştigarea Cupei Angliei în 2015.

Chambers, cu trei selecţii pentru Anglia, a jucat ultima oară la Arsenal pe 13 ianuarie în meciul tur cu Liverpool (0-0), din semifinalele Cupei Ligii engleze.

''Villa este un loc foarte interesant şi toată lumea poate vedea asta din exterior. Lucrurile se mişcă aici şi cu siguranţă în direcţia corectă. Antrenorul (Steven Gerrard) s-a descurcat foarte bine la Rangers. Este un antrenor tânăr, interesant, abia aştept să lucrez cu el'', a declarat Chambers.

Fundaşul englez este ultima achiziţie a lui Aston Villa după Lucas Digne (Everton) şi Philippe Coutinho, împrumutat de la FC Barcelona.

În următorul său meci din Premier League, Villa va primi vizita lui Leeds United pe 9 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.