Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astra e în semifinalele Cupei României: Campioana l-a îngenuncheat pe Regele Hagi / VIDEO

Cancan
Șumudică

Astra Giurgiu este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după victoria obținută la Ovidiu, contra Viitorului, scor 3-1. Celelalte echipe calificate în semifinale sunt ACS Poli, FC Voluntari și CSU.

Spre deosebire de Gheorghe Hagi, care a ales să trimită în teren mai multe rezerve, Șumudică a utilizat o formație standard. Tabela a confirmat intențiile Astrei, iar Seto a deschis scorul în minutul 40, prin Seto, care a înscris cu capul, fructificând o centrare perfectă a lui Constantin Budescu. Budescu a majorat diferența Astrei chiar înainte de pauză, după ce a transformat un penalty obținut corect de Ioniță. Hagi a efectuat două schimbări la pauză, introducându-i pe Purece și Benzar, iar Viitorul a devenit mult mai periculoasă.

Ba chiar a redus din diferență, în minutul 61, prin Vlad Morar, care l-a învins pe Iliev cu un șut care mai întâi a trecut printre picioarele lui Oros. Giurgiuvenii au risipit emoțiile califcării în minutul 85. Scăpat singur cu Buzbuchi, Ioniță a ales să-i paseze lui Daniel Florea, abia intrat pe teren, care a îndeplinit o simplă formalitate. Astra accede astfel în semifinalele Cupei României, acolo unde s-au mai calificat ACS Poli Timișoara, FC Voluntari și CSU.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.