Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astra Giugiu l-ar fi convins pe Kehinde Fatai să revină la lot

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Astra Giugiu este aproape să dea o super lovitură pe piața transferurilor, toate acestea după ce oficialii grupării antrenate de Bogdan Andone au reușit să îl convingă pe Kehinde Fatai (29 de ani) să revină la formația din Liga 1, anunță digisport.ro, potrivit Mediafax.

După ce Takayuki Seto (33 de ani) s-a întors la Astra Giurgiu, acum e rândul lui Kehinde Fatai să revină la gruparea alături de care a câștigat Supercupa României în 2015 și la care a bifat 137 de meciuri și a dat 52 de goluri.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

Conform sursei citate, Kehinde Fatai va ajunge în următoarele zile în cantonamentul Astrei Giurgiu din Turcia. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro va semna cu echipa patronată de Ioan Nicolae din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Dinamo Minsk pe 1 ianuarie 2020.

Kehinde Fatai s-a despărțit prima dată de Astra Giurgiu pe 1 septembrie 2013, după ce a fost cedat sub formă de împrumut la Club Brugge în schimbul sumei de 400.000 de euro. În iulie 2015 a fost vândut la Sparta Praga pentru 500.000 de euro, iar cehii au dat lovitura după un an, atunci când atacantul a fost cumpărat cu 1,3 milioane de euro de UFA. În august 2018 a ajuns liber de contract la Dinamo Minsk, echipă pentru care a bifat 37 de meciuri și a dat 9 goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.