Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astrologii au realizat harta personalității bebelușului Sussex: Micuțul pare a fi un răsfățat al astrelor!

observator.tv
bebelus

Bebelușul ducilor de Sussex, care s-a născut luni dimineață, va fi inteligent, comunicativ, loial și va aprecia lucrurile fine, potrivit astrologilor care i-au realizat harta personalității copilului, informează insider.com, potrivit mediafax.

Bebelușul s-a născut în zodia Taurului, având ascendent în Gemeni, potrivit expertului în astrologie și scriitoarei Aliza Kelly, care i-a realizat astrograma.

"Faptul că bebelușul are ascendent în Gemeni înseamnă că acesta va fi isteț, inteligent și comunicativ. Nu există niciun dubiu că acest bebeluș regal va fi un influencer în viitor", a spus Kelly.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

De cealaltă parte, Taurul este un semn de pământ, persoanele născute în această zodie demonstrând apreciere pentru lucrurile fine, dar și o loialitate de nezdruncinat.

Totuși, copilului i-ar putea fi dificil să facă diferența între "fani" și "prieteni", o problemă cu care se confruntă multe persoane aflate în vizorul publicului.

Kelly a mai spus că acesta s-ar putea simți frustrat de faptul că realitatea în care trăiește este atipică.

De asemenea, aceasta a spus că bebelușul are potențialul de a influența profund societatea britanică.

Bebelușul Sussex este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. De asemenea, bebelușul este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii - după bunicul său, prințul moștenitor Charles, unchiul său, prințul William, copiii acestuia, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, și tatăl său, prințul Harry.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

După naștere, eveniment la care prințul Harry a asistat, acesta a făcut o scurtă declarație pentru presă, la Frogmore Cottage, noua sa reşedinţă de pe domeniul Windsor. "Sunt încântat că Meghan și cu mine avem un băiețel. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înțeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântați și recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea", a spus prințul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depășise termenul.

De asemenea, acesta a spus că încă nu au decis numele bebelușului - "care este absolut încântător" -, dar informația va fi făcută publică în aproximativ două zile, când micuțul va fi și prezentat lumii întregi.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moșteni titlul de prinț pe care îl poartă tatăl său. În urma unei decizii luate de regele George al V-lea, bunicul reginei Elizabeth a II-a, datând din 1917, titlul de "alteța sa regală prințul/ prințesa" este rezervat doar copiilor suveranului, copiilor fiilor suveranului și celui mai mare dintre fii prințului de Wales (primul moștenitor direct al tronului britanic). Acesta este motivul pentru care Zara și Peter Phillips, copiii prințesei Anne, sora prințului Charles de Wales și fiică a reginei Elizabeth a II-a, nu au moștenit titlul de prinț/prințesă. Din contră, restul verilor acestora, copiii prinților Charles, Andrew și Edward, poartă acest titlu. Situația se poate schimba dacă regina Elizabeth a II-a dorește să modifice decizia bunicului ei. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, noul bebeluș regal va trebui să se mulțumească cu titlul moștenit de la părinți, conte de Dumbarton.

Bebeluşul ducilor de Sussex va avea automat și cetățenie americană, prin mama sa.

Iar un alt fapt insolit este acela că bebelușul este unul dintre puținii membri metiși de rang înalt din familia regală britanică - despre regina Charlotte (1744 - 1818) se spune că era metisă, iar aceasta a avut 15 copii.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.