Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC ARMAT asupra unui tren! S-a tras asupra oamenilor, lângă Reșița: Mărturii ȘOCANTE ale călătorilor - VIDEO

UPDATE “Echipa operativă deplasată la fața locului, din care a făcut parte și un polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraș-Severin.

Scene incredibile într-un tren ce mergea spre Reșița! S-a tras asupra unei garnituri de călători care circula, miercuri seară, pe ruta Reșița - Timișoara.

Potrivit martorilor, s-a tras cu arma asupra trenului între stațiile Reşiţa şi Moniom, într-o zonă în care locuiesc familii de romi. O pasageră a susținut că glonțul ar fi trecut pe lângă capul ei. În vagon se aflat aproximativ 30 de oameni, iar la câteva minute după ce trenul a plecat din staţia Colțan, s-a auzit o pocnitură puternică iar unul dintre geamuri s-a crăpat în mii de bucățele.

Citește și: George Maior convocat în Centrala MAE. Despre ce este vorba

Alți călători s-au aruncat pe jos în urma incidentului. La sosirea în gara Reșița, oamenii au coborât panicați din tren. Mai mulţi călători au sunat la 112, iar trenul a fost garat pe una dintre linii şi sigilat până la sosirea criminaliştilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.