Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac armat în Nigeria: Cel puțin șase morți

bbc.uk.com
atac terorist

Cel puţin şase persoane au fost împuşcate mortal de bărbaţi înarmaţi, care ar face parte din gruparea insurgentă islamică Boko Haram şi care au atacat un autobuz cu pasageri în nord-estul Nigeriei, relatează vineri DPA.

Atacatorii au acţionat joi pe o autostradă în apropiere de oraşul Damboa, 40 kilometri de Chibok, a declarat un localnic, Rabiu Inuwa, pentru DPA. 'Unii dintre pasagerii ucişi au fost împuşcaţi în vehicul, în timp ce alţii au fost împuşcaţi în afara vehiculului', a afirmat Inuwa. Potrivit localnicilor, circulaţia pe autostrada este dificilă ca urmare a riscului crescut de atacuri comise de membri ai Boko Haram. La începutul acestei săptămâni, peste 60 de persoane au fost ucise când doi kamikaze au detonat explozibilul avut asupra lor într-o tabără pentru persoane strămutate, la Dikwa, 90 kilometri nord-est de Maiduguri, în statul Borno.

Gruparea Boko Haram, cu baza în Nigeria, care încearcă să impună propria versiune radicală a Islamului, a ucis mii de oameni în nord-estul Nigeriei, în Camerun, Niger şi Ciad, din 2009, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.