Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac armat în SUA - Cel puțin patru persoane au murit, atacatorul este în libertate

Newsbug.org
scena crimei crima police

Un oficial guvernamental din Georgia a declarat că cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac armat în masă într-o comunitate mică la sud de Atlanta, transmite The Associated Press.

"Suspectul este încă în libertate, iar publicul ar trebui să evite zona", au postat sâmbătă după-amiază pe Twitter și Facebook oficialii comitatului Henry.

Purtătoarea de cuvânt a guvernului regional, Melissa Robinson, a declarat pentru The Associated Press: "Pot confirma că patru persoane au decedat".

Comitatul Henry se află la aproximativ 50 de kilometri sud de Atlanta și are o populație de aproximativ 8.000 de locuitori.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei locale 10:45, în zona Dogwood Lakes din Hampton, Georgia, potrivit postărilor de pe rețelele de socializare ale guvernului comitatului Henry.

Departamentul de poliție din Hampton conduce ancheta cu ajutorul poliției și al biroului șerifului din comitatul Henry, la care se adaugă Departamentul de Securitate Internă din comitatul Henry și Unitatea de Criminalistică din comitatul Henry. Biroul de Investigații din Georgia a fost, de asemenea, notificat.

Poliția din Hampton, Georgia, a planificat să facă publice mai multe detalii în timpul unei conferințe de presă care va avea loc sâmbătă, la ora locală 16.00 (ora 23.00 în România).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.