Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac armat la Bruxelles, în cartierul instituţiilor europene

O persoană a fost rănită luni, într-un atac cu cuţitul, la Bruxelles, într-o staţie de metrou - în cartierul instituţiilor europene -, anunţă poliţia belgiană, care l-a reţinut pe atacator, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Atac cu cuţitul în staţia (de metrou) Schuman. Colaborarea cu diversele servicii de poliţie (...) a permis arestarea rapidă a autorului”, anunţă într-un mesaj postat pe Twitter primarul Bruxellesului, Philippe Close.

Poliţia federală belgiană declară AFP că o persoană a fost rănită în acest atac, care a avut loc către ora locală 18.00 (19.00, ora României), fără să furnizeze, în acest stadiu, informaţii despre motivaţiile suspectului.

Parchetul federal belgian a anunţat că nu s-a sesizat în acest caz, ”în acest stadiu”.

Potrivit unui jurnalist AFP prezent la faţa locului, mai mulţi poliţişti în civil alergau, către ora locală 18.00 (19.00, ora Românmiei), către un peron al staţiei de metrou Schuman, situată la câţiva zeci de metri de sediul Comisiei Europene (CE) şi Consiliului European.

O femeie îi îndemna atunci pe pasagerii care intrau în staţie să se întoarcă din drum, afirmând că înăuntru era o persoană înarmată cu un cuţit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.