Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC armat la un punct de control din Cisiordania

O palestiniancă înarmată cu un cuţit, care se apropia de gărzi de securitate israeliene poziţionate la un punct de trecere între Ierusalim şi Cisiordania ocupată, a fost rănită de gloanţe, a anunţat poliţia israeliană, citată de AFP, conform agerpres.

La punctul de control Qalandia, femeia palestiniană a înaintat spre coada de aşteptare rezervată vehiculelor în ciuda apelurilor repetate ale gărzilor de a se opri, a precizat poliţia într-un comunicat. Purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene, Mickey Rosenfeld, a indicat că gărzile de securitate au împuşcat-o apoi în picior, rănind-o, fără a oferi alte detalii despre starea ei.

Citeşte şi: NATO: Există un risc permanent de comitere a unor noi atacuri teroriste

O serie de atacuri cu cuţitul, cu arme de foc sau maşini care au intrat în mulţimi de oameni, începute anul trecut în Cisiordania, la Ierusalim şi în alte oraşe din Israel, au continuat cu o intensitate mai mică în ultimele luni.

Acest val de violenţă a costat viaţa a 246 de palestinieni, 36 de israelieni, doi americani, unui iordanian, unui eritreean şi unui sudanez începând cu 1 octombrie 2015, potrivit unui bilanţ realizat de France Presse.

Cei mai mulţi dintre palestinienii ucişi au fost autori sau autori presupuşi de atacuri antiisraeliene, comise adesea cu arme albe de către tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.