Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac armat în Rusia: două persoane au fost ucise; printre victime e și o fetiță de zece ani

AJC.com
foc de arma, pistol

Două persoane au fost ucise și trei au fost rănite în urma unor împușcături în Moscova, a declarat primarul capitalei Rusiei Serghei Sobianin, arată Interfax. Potrivit autoritățiloe atacatorul este un fost militar. A tras dintr-o armă militară care nu era înregistrată la el.

„În MFC Ryazansky a avut loc o tragedie. În urma împușcării unei persoane necunoscute, două persoane au fost ucise, trei au fost rănite. Ucigașul a fost reținut. Îmi ofer condoleanțe victimelor și familiilor victimelor. Medicii fac tot posibilul pentru a ajuta răniții”, a scris primarul pe Twitter.

Anterior, o sursă Interfax a spus că un bărbat cu un pistol a venit în zona atacului și a refuzat să poarte mască. Paznicul a încercat să-l escorteze afară, iar apoi bărbatul a început să tragă. Atacatorul a fost reținut și s-a dovedit că era un moscovit de 45 de ani.

Irina Volk, reprezentant oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei, a confirmat informațiile despre arestarea bărbatului înarmat de către un angajat al departamentului de migrație.

Printre victime, conform datelor preliminare, se află o fată în vârstă de 10-11 ani, arată TASS, însă nu este foarte clar la ora actuală dacă e doar rănită sau decedată.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.