Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Atac armat în SUA: trei morți și doi răniți; agresorul este liber și Poliția îl caută

Newsbug.org
scena crimei crima police

Un incident cu armă de foc produs duminică noaptea în campusul Universităţii Virginia (estul SUA) s-a soldat cu trei morţi şi doi răniţi, a anunţat poliţia pe Twitter, care a avertizat că suspectul este încă în libertate, ''înarmat şi periculos'', relatează Reuters şi AFP, informează Agerpres.

Poliţia universităţii a identificat drept suspect pe studentul Christopher Darnell Jones, precizând că mai multe agenţii sunt implicate în căutarea acestuia.

Jones purta o jachetă purpurie, pantofi roşii şi jeanşi albaştri şi ar putea conduce un SUV negru, potrivit autorităţilor.

Acesta este cel mai recent incident dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA în ultimii ani.

În paralel, în statul Idaho (vest) poliţia a anunţat că anchetează un incident separat după descoperirea corpurilor a patru studenţi într-o casă din oraşul Moscow, în apropierea Universitatea statului Idaho, aparent fiind vorba de ''victimele unei omucideri''.

Vărsarea de sânge a alimentat dezbaterea despre restricţii mai dure privind accesul la arme de foc în Statele Unite, unde Al Doilea Amendament al Constituţiei garantează dreptul de a purta arme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.