Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac asupra unei biserici ortodoxe din Ierusalim - Scrisoarea ambasadorului Israelului pentru Patriarhul Daniel

anima news
David Saranga

Ambasadorul Israelului la București, Excelența Sa David Saranga, i-a scris Patriarhului Daniel pentru a-și exprima consternarea în urma atacului asupra unei biserici din Ierusalim care apaține de Patriarhia Română.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Alimentele care îți pot afecta rinichii, favorizând apariția pietrelor – Le consumi zilnic

„Preafericirea Voastră,

În numele meu și al guvernului israelian îmi exprim consternarea față de ataculîngrozitor comis împotriva Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim. Condamnămcu fermitate acest act teribil și vă asigurăm că autorii gestului incalificabil vor ajungecât mai repede în fața justiției pentru a fi pedepsiți.

Autoritățile israeliene vor acoperi pagubele cauzate de acest incident și vor depunetoate eforturile necesare pentru a asigura securitatea Reprezentanței PatriarhieiBisericii Ortodoxe Române la Ierusalim.Astfel de acte de ură nu reflectă spiritul poporului evreu și nu vor fi tolerate nici deautorități, și nici de societatea israeliană.Vă rog, Preafericirea Voastră, să primiți expresia înaltei mele aprecieri.

Cu deosebită considerație,David” a scris ambasadorul israelian.

Biserica pe care Patriarhia Română o are în cartierul Musrara din Ierusalim a fost vandalizată, zilele trecute! Imaginile cu un individ cu barbă au fost surprinse de camerelor de supraveghere. Potrivit presei israeliene, atacatorul este un extremist din coloniile israeliene.

Individul a lovit porțile masive cu un pietroi, dar nu a reușit să le spargă. El a încercat să dea jos emblema Patriarhiei Române, reușind să îndoaie crucea de pe aceasta. El a lovit și camera de supraveghere, reușind să o distrugă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.