Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac de la Bruxelles la adresa Ralucăi Prună: 'Alo, doamna Prună!'

Ministerul Justitiei
Raluca Pruna

Un fost ministru al Apărării Naționale o face praf pe Raluca Prună, actuala titulară de la Justiție. Într-o postare virulentă pe facebook, Ioan Mircea Pașcu o ia la întrebări pe Prună.

Ce l-a deranjat pe Pașcu? O afirmație a Ministrului Justiției. "Mi se reproseaza, pe fundal politic şi electoral, că ignor transpunerea Directivei (UE) 2016/343 a Parlamentului European şi a Consiliului din 9 martie 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumţiei de nevinovăţie şi a dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale. Termenul este 1 aprilie 2018. Nu e glumă. Exista vreme pentru toate, spun numai sa luam directivele pe rand, nu peste rand. Restul e campanie electorală…", a fost afirmația lui Prună care l-a enervat pe Pașcu.

Citește și: Decizie istorică: Ce se va întâmpla cu mormântul lui Iisus Hristos de la Ierusalim

Acesta a răspuns extrem de dur. " Alooo, dna ministru, prezumtia de nevinovatie dateaza de pe vremea romanilor! Este pilonul principal al dreptului! Iar dta te ascunzi in spatele faptului ca termenul de aplicare al Directivei este 1 aprilie 2018! Cu alte cuvinte, dta, ministru al justitiei intr-o tara UE, recunosti astfel ca acest principiu fundamental de drept nu este aplicabil in Romania, pana la acea data limita!? Pai tocmai pentru ca oameni ca dta si altii ca dta au uitat de el – Basescu, cand era presedinte, ne spunea, de pilda, ca romanii trebuie sa fie bucurosi ca sunt ridicati de pe strada de DNA, pentru ca au sansa sa demonstrzee ca sunt nevinovati – a fost nevoie ca UE sa ne reaminteasca de obligativitatea aplicarii acstui principiu, prin Directiva in cauza !!!!", a scris Pașcu pe facebook.

Citește și: Alertă teroristă în Anglia: Avertisment uluitor din partea 'Doamnei teroare' din ISIS / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.