Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac devastator la adresa lui Traian Băsescu: Dezvăluiri incendiare din familia fostului preşedinte

basescu becali

E război total între fostul preşedinte, Traian Băsescu şi şeful Stelei, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a făcut dezvăluiri incredibile despre actualul preşedinte al PMP. Mai mult, Becali l-a somat pe Băsescu să nu se mai ia de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Băsescu e un căruţaş de sfeclă. El nu trebuia să fie preşedintele ţării. Niciodată nu a fost mai puternic decât mine. M-a băgat el la puşcărie, dar acum e la unghia mea mică. Nenea Băse nu îi spune tu lui Kovesi să răspundă. Las-o în pace. A dat ţara peste cap şi acum nu îi mai convine. Ce vină are Kovesi? Va cădea în laţul făcut de el. La câteva luni după ce am ieşit din puşcărie, ginerele tău mi-a cerut 7000 de euro că a avut un accident şi avea nevoie de bani. E vorba despre Syda.

Să îmi spună cum pleca cu genţile pline cu avionul. La 7 jumate seara după conferinţa de presă pe care o făcea, pleca cu genţile pline. Dar a pierdut genţile alea. Să spună el cum l-a iertat pe Dinu Patriciu.

De ce nu îi mai rpsunde Adriean Videanu la telefon? Omul l-a slujit credincios şi i-a făcut multe belele. Că de ce nu a votat-o pe Elena Udrea şi l-a votat pe Vasile Blaga? Imediat după ce l-a votat pe Blaga i-a făcut dosar. Videanu mi-a spus că nu îi mai răspunde la telefon că e un om de nimic", a tunat Băsescu la RTV.

Traian Băsescu a replicat scurt înaintea dezvăluirilor: "Atât de rău credeţi că am ajuns încât să comentez declaraţiile lui Gigi Becali?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.