Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac DEVASTATOR la adresa Olguței Vasilescu: 'Mi se pare de maidan. Nu ați făcut absolut nimic, nenorociților'

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a susținut din nou miercuri că nu ar trebui să se înregistreze scăderi de salarii în mediul privat în urma transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, afirmând că, dacă acest lucru se întâmplă, înseamnă că patronul l-a „furat” pe salariat. Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre declarațiile ministrului Muncii.

„Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a susținut că nu ar trebui să se înregistreze scăderi la salarii în mediul privat în urma transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, afirmând că dacă acest lucru s-ar întâmpla, înseamnă că patronul l-a furat pe salariat. Ca ministru al Muncii, să vii cu o asemenea expresie, mi se pare de maidan”, a comentat Banciu.

Dezvăluiri INCREDIBILE: Judecători români, INTERZIŞI la dezbaterea pe Legile Justiţiei, de la Bruxelles

”Olguța Vasilescu și, în general, nimeni din guvernele Dragnea, 2-3, câte or fi fost, nu a făcut nimic pentru mediul privat și acum vine și îi pune sula în coaste angajatorului, spunându-i că noi am creat toate pemisele ca angajatul să o ducă bine în România.

Nu ați făcut absolut nimic, nenorociților, pentru mediul privat. Nicio facilitate pentru mediul ăsta de atât timp”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.