Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dezlănțuit la USB din cauza Catedralei

nicusor dan urne

”USB înseamnă Uniunea Sabotați Biserica”, spune Partidul Forța Națională care acuză că votul de astăzi din CGMB împotriva Catedralei ar fi ” o decizie inspirată din planul de sabotare a identității naționale pe care aglomerația de corporatiști numită USB îl pune sistematic în practică de un an de zile”. Secretarul General al Forței Naționale, Mircea Găinușă, întreabă retoric de altfel: ”Ce mai vrea să afle Nicușor Dan de la BOR? De ce cred oamenii în Dumnezeu și de ce simt nevoia să se roage în biserici? Vrea o explicație ”rațională” și pentru acest lucru?”

Acuzele la adresa USB sunt fără precedent: ”USB vrea ”salvarea” Bucureștiului prin sabotarea Bisericii, mai abitir decât comuniștii care dărâmau bisericile. Prin votul de astăzi împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, USB a devenit ”Uniunea Sabotați Biserica”, o atitudine constantă de altfel în opera lui Nicușor Dan și a colegilor săi”.

Potrivit Forței Naționale, ”scopul USB este ponegrirea și distrugerea instituției BOR pentru că așa își doresc comanditarii. Nu i-am văzut pe vajnicii usebiști porniți împotriva moscheii de la București, dar iată-i vituperând împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Acest lucru se întâmplă pentru că USB vrea să ne convingă că mântuirea vine de la globalism și de la multinaționale, iar nu de la credința pe care ne-am sprijinit aproape 2.000 de ani. Acțiunea USB de astăzi face parte din planul distrugerii valorilor neamului românesc și a instituțiilor sale fundamentale. Fibra națională trebuie înlocuită, în viziunea USB, cu parade gay și cu corporatism transnațional. USB luptă pentru un nou „homo sovieticus”, fără Biserică, fără trecut, fără repere morale altele decât cele ”raționale”, stabilite la ordinul stăpânilor cu bani”, a declarat secretarul general al Forței Naționale.

Acesta atrage atenția că USB ”astăzi votează împotriva finanțării Catedralei, mâine vor trece, pur și simplu, la demolări. În fond, terenul pe care se construiește aceasta, vizavi de Marriott, ar fi o frumoasă afacere imobiliară!”, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.